Quicklase5

laser multifunctional

Laser multifunctional

pentru stomatologie cu 7 aplicații cheie: chirurgie, implanturi, coagulare, perio, endo, albire și terapie împotriva durerii LLLT.

Laser DentaLase 5w 810 nm

Toate casetele noastre cu laser sunt fabricate din aliaj special usor din otel si aluminiu pentru protectie CEM 100%.

Inlocuieste trei instrumente in marea majoritate a cazurilor: bisturiul si unitatea electrochirurgicala, precum si cablul de retractare.

Utilizat de dentisti, inclusiv ortodontisti, periodontisti, endodontisti, implantologisti si igienisti.

Este prevazut cu toate accesoriile si training de la BILD, inclusiv aplicator manual multifunctional, accesorii, prisma de inalbire si prisma de terapie.

Optiuni

Dioda laser 5 W, 810 nm

Utilizat tot mai mult in clinica dentara, laserul este un plus semnificativ in practica dentara. Cu QUICKELASE, EKLER va ofera un laser versatil.

Aceasta lungime de unda se potriveste in special coagularii.

Laserul cu dioda se potriveste in mod ideal pentru tratamentele tesuturilor moi deoarece acestea sunt foarte bine absorbite prin hemoglobina si melanina, ambele fiind predominante in tesutul moale. Acest lucru asigura diodei laser o taiere precisa, coagulare, excizie si capacitate de vaporizare a tesutului tinta cu mai putina trauma si vindecare post-operatorie mai buna si mai rapida.

Datorita usurintei sale de utilizare si versatilitatii in prelucrarea tesutului moale, QUICKLASE devine un echipament esential in arsenalul chirurgilor dentari. Medicul dentist poate utiliza laserul pentru a actiona, rafina si remodela tesuturile moi la fel de usor ca o piesa de mana pe smalt si dentina. Efectul de sterilizare al lampii laser ofera mai multe aplicatii in practica dentara: endodontologie, parodentologie, implantologie, frenectomie etc.

Utilizarea unei surse de lumina de intensitate ridicata, cum ar fi laserul, prin cresterea temperaturii H2O2, permite albirea dintilor. Un kit de albire este oferit in configuratia standard.

Caracteristici

Dimensiune (L*H*A): 16*13*16 cm

Greutate: 1,6 kg

Mediu: Dioda laser GaAlAs Clasa IV

Lungime de unda: 810 si 980 ± 10 nm

Latime impuls: 50 ms, 30 ms, 10 ms si personalizat

Unda continua sau cu pulsatii la 10, 20, 50 Hz si reglabila pana la 25.000 Hz

Ecran tactil

12 proceduri de pre-CONFIGURATE si manuale

6 limbi

Pentru informatii suplimentare

Adresa

Str. Simion Barnutiu 30,
Oradea, jud. Bihor

Telefon

0359.178-560
0758-240.754

E-mail

contact@nexia-medical.ro