EMV

cu EMV puteti aprecia calitatea exceptionala a imaginii

EMV

Easy Macro View este un instrument care permite medicilor stomatologi sa vada zona care urmeaza sa fie tratata foarte atent, printr-o microcamera endoscopica.

  • Micro-camera endoscopica
  • Calitate exceptionala a luminii
  • Imagini precise
  • Ajutor vizual
  • Trasabilitate
  • Comunicare

Conceptul

Conform asteptarilor dvs., EKLER vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu un raspuns nou, o noua viziune palpabila.

Indiferent de operatiunile pe care le faceti, va puteti bucura de calitatea exceptionala a imaginii oferite de noua mini camera EMV

Fixata pe piesa de mana, mini camera are o amplasare privilegiata, fiind conectarea la sistemul de aer pentru a indeparta umiditatea din lentile, oferind imagini precise utilizatorilor cu privire la tratamentul efectuat.

CMOS 1/10 inci

Pentru a asigura o calitate mai buna a imaginii, am ales tehnologia CMOS 1/10 inci, nefiind necesara nici o reglare. Imaginea ramane precisa indiferent de pozitia camerei daca distanta este mai mare de 12 mm.

Imaginile pot fi vizionate si salvate pe computerul dvs. ca imagine fixa sau videoclip.

Camera este atasata instrumentelor cu o flansa conceputa special. Numeroase flanse de diferite forme permit instalarea EMV pe instrumentele utilizate.

Solutie fara precedent

EMV (Easy Macro View) este o solutie fara precedent care permite vederea campului de operare datorita utilizarii unei camere endoscopice amplasate pe instrumentele dvs.

Cu un diametru de 3,4 mm, camera noastra este conceputa pentru a rezista la conditii de operare cum ar fi pulverizarea, saliva si alte materiale. Endoscopul este introdus intr-o carcasa etansa protejata de un flux laminar care genereaza o supra-presiune inaintea opticii. Acest lucru permite evitarea riscului de tulburare vizuala din cauza stropirilor cu lichid.

Functionalitati

Vederea indeaproape a campului chirurgical este o posibilitate noua care va poate asista in actiunile dvs. Prin urmare, EMV devine un ajutor important deciziei chirurgicale in timp real.
Aceste aplicatii sunt multiple: ajutor vizual, trasabilitate, comunicare, formare etc.

Ajutor vizual

EMV reprezinta o contributie semnificativa la practica dentara. Indiferent ca sunteti un medic generalist sau un specialist, veti beneficia de aceasta viziune. Imaginea proiectata de langa cea de pe intregul ecran va va permite sa apreciati mai bine detaliile zonei in care interveniti.

Trasabilitate

Anumite interventii trebuie filmate ca si copie de siguranta. EMV va permite sa filmati interventiile si sa le stocati pe hard drive.
Aceste inregistrari pot fi utilizate fie pentru monitorizarea pacientului, fie pentru evolutia tratamentului acestuia.
De asemenea, acestea pot fi utilizate de colegii, partenerii, suplinitorii dvs. sau de cumparatorul potential.

Pentru informatii suplimentare

Adresa

Str. Simion Barnutiu 30,
Oradea, jud. Bihor

Telefon

0359.178-560
0758-240.754

E-mail

contact@nexia-medical.ro