Elio Microscope

Microscop de ultima generatie!

ELIO HDM

un microscop de ultima generatie.

Elio Microscope

Generatia noua de microscoape ELIO HDM este rezultatul unei abordari riguroase, care are drept scop sa va ofere cea mai buna solutie pentru actiunile care necesita marire semnificativa. Rezultatul ii va incanta chiar si pe cei mai sceptici. S-a nascut un microscop de ultima generatie de o performanta incomparabila. Integrat in sistemul de iluminat chirurgical, acest microscop nou acopera mai mult decat un bun. Cu un zoom de 60 X, acesta poate detecta cel mai mic detaliu din structura dintelui si a tesuturilor moi. Prin inlocuirea sistemului dvs. traditional de iluminat chirurgical, ELIO HDM va elibereaza spatiul de munca de dispozitivele voluminoase.

Optiuni

montaj

– pe unit cu ax de 35 mm

– pe unit cu ax de 30 mm

– pe unit cu ax de 28 mm

– pe unit cu ax de 25 mm

– pe tavan

– pe tavan cu coloana

– pe tavan cu coloana si brat pentru monitor

– mobil

lungime brat mobil

– standard
– brat lung, 170 cm

al treilea ax

– cu al treilea ax
– fara al treilea ax

prezenta pedalei

– cu pedala

– fara pedala

captura video full hd

– captura video hd pentru mac si pc

– captura video hd pe USB

– fara captura video

Performanta

Cu o camera Full HD ale carei functii sunt foarte avansate si cu o particularitate optica bine studiata, ELIO HDM a atins o performanta neasteptata (surprinzatoare). Zoom-ul sau de 60X va permite sa vizualizati fiecare detaliu. Adancimea mare a campului asigura claritate imaginii indiferent de cum arata zona de lucru.

ELIO HDM are functia de autofocusare care evita orice reglaj manual. Operatorul se concentreaza in mod efectiv pe interventia chirurgicala, iar ELIO HDM se ocupa de restul. Toate zonele gurii sunt accesibile fie direct, fie prin oglinda dentara.

Acuratetea exceptionala a imaginii deschide domenii noi de aplicatie. ELIO HDM poate fi utilizat atat pentru practica zilnica, cat si pentru interventii stomatologice de restaurare, parodontologie.

Este util in special pentru productia de proteze.

Descriere

Imbunatatirea vizibilitatii in timpul lucrarilor stomatologice, inclusiv analizarea detaliilor minore, este o realitate zilnica in practica dentara. Interventiile precum tratamentul de canal permit ochilor sa se concentreze pe un camp foarte redus, cauzand, pe langa dificultatea de a vedea, o oboseala a ochilor care nu ar trebui trecuta cu vederea. Protocoalele tehnice necesita tot mai mult o precizie tot mai mare. Acesta este motivul pentru care utilizarea microscopului de operare si-a gasit locul in cabinetele dentare.

Condusa de dorinta de a depasi granitele tehnologiei, EKLER a conceput o generatie noua de microscoape. Un produs unic, versatil, cu o performanta rareori intalnita, misiunea ELIO HDM este de a furniza stomatologilor o asistenta valoroasa deosebita in cadrul interventiilor dentare si parodontale. ELIO HDM nu numai ca imbunatateste vizibilitatea, dar imbunatateste si confortul dvs. in timpul lucrului. Cu zoom-ul de 60x si imaginea Full HD, ELIO HDM permite observarea fiecarui detaliu pe tot ecranul. Niciodata un microscop traditional nu a obtinut o asemenea performanta.

Educatie

Un instrument de formare pentru referință

ELIO va ofera posibilitatea organizarii cursurilor de formare intr-un mod foarte simplu. De exemplu, puteti organiza sesiuni de transmisie live a interventiilor din cabinet, pe un ecran sau prin proiectie video, intr-o sala de curs, indiferent ca aceasta se afla in aceeasi locatie sau oriunde in lume.

In universitati, ELIO reprezinta unul dintre cele mai actuale instrumente educationale. Desi este imposibil sa aratam unui grup de studenti extractia unui molar de exemplu, totul devine posibil cu ELIO. Prezentarea practica poate fi difuzata live intr-o sala de conferinte unde studentii pot participa la cursul live si pot descoperi cele mai mici detalii.

Filmarea si editarea filmelor dvs.

ELIO este un instrument dentar unic si esential pentru inregistrarea interventiilor dvs. Cu ajutorul video convertorului, ELIO poate fi conectat la un computer sau Mac. Secventele video sunt stocate in formate ce pot fi citite de orice tip de echipament video. Utilizatorul poate edita, adauga text, sunet si utiliza filmele cu scop educational, de comunicare sau altele.

Design si lumina

Un design care depaseste stilul
Imbinand perfect caracterul ergonomic si performantele, acest set original poate fi montat in locului unui alt sistem de iluminat si pe orice alt tip de echipament. ELIO ofera numeroase avantaje fata de sistemele de iluminat traditionale cu becuri halogen sau leduri. ELIO nu este numai un sistem de iluminat dentar foarte renumit, dar si un instrument de real de comunicatii. Camera integrata de inalta rezolutie si autofocusul sau va permit sa comunicati in permanenta si fara manipulare suplimentara cu pacientul, colegii  si partenerii dvs. Fara caldura si silentios, capul ELIO este complet etans pentru o asepsie optima. Printr-o simpla rotatie, puteti obtine toate pozitiile posibile pe cele trei axuri. Manerele detasabile pot fi pozitionate conform dorintelor utilizatorului.

Esti pregatit sa vezi diferit?

Bun venit la lumină!

Particularitatea activitatii medicului dentist consta in observarea detaliilor dintr-un camp operator greu accesibil sau cu accesibilitate redusa. Aceasta viziune a detaliilor necesita un nivel de iluminare sporit pentru a asigura cele mai bune performante vizuale si pentru a reduce oboseala. La fel ca in cazul iluminatului cu leduri cu eficienta foarte mare, ELIO ofera nu mai putin de 55.000 LUCSI in campul dvs. vizual. Cu lumina sa naturala (alb natural, temperatura culorii intre 6.300°K si 6.500°K) si fara orice umbra, ELIO creeaza conditiile perfecte de confort vizual oferindu-va o lumina uniforma in practica zilnica. O lumina cu intensitate variabila care se poate adapta in functie de actiunile si nevoile fiecaruia.

Ergonomic

Fidel filosofiei, EKLER a dezvoltat ELIO HDM pentru a imbunatati ergonomia si spatiul de gestionare. Acest produs multifunctional inlocuieste in mod avantajos iluminatul chirurgical existent. Aceasta unitate poate fi montata pe tavan, perete sau pe un stativ mobil cu picior. Imaginea este proiectata pe ecranul monitorului. Datorita designului sau, ELIO HDM ofera numeroase avantaje si permite imbunatatirea mai multor aspecte legate de munca.

Imbunatateste postura de lucru a stomatologului.
Practica dentistului consta din efort fizic, cum ar fi aplecarea inainte, uneori cu o rotatie a torsului care ulterior poate conduce la epuizarea a coloanei vertebrale. Privind imaginea de pe ecran, stomatologul se elibereaza de constrangeri. Acesta previne tensiunea la nivelului gatului si problemele de spate.

Reduce fortarea ochilor

Munca migaloasa forteaza puternic vederea: mecanismul de acomodare, asigurat de lentile si muschii ochilor, permite reglarea focusului imaginii pe retina, convergenta permite fuziunea celor doua imagini de pe retina datorita contractiei muschilor care inconjoara ochiul. Utilizarea ELIO HDM permite evitarea oboselii ochilor datorita campului vizual extins la care este supus ochiul si calitatii excelente a imaginii afisate pe ecran. In plus, folosirea acestui instrument elimina cerintele de lumina puternica, cum este deseori in cazul interventiilor meticuloase si nu se mai sufera datorita oboselii induse de modificarile nivelului de lumina.

Asigura spatiu liber de lucru

Datorita designului sau, ELIO HDM este ca orice alt sistem de iluminat. Acesta este utilizat la o distanta obisnuita de 70 cm. Distanta sa minima de claritate este 50 cm si astfel, spre deosebire de microscopul traditional, acesta asigura spatiu liber in jurul gurii pacientului, nu impiedica utilizarea instrumentelor si nu interfereaza cu activitatea asistentului in timpul interventiilor dvs.

Caracteristici

Lumina

 • Lumina naturala alba: 6.000°K ±5%
 • Reproducere buna a culorilor: 90%
 • Intensitate reglabila a luminii pana la 52.000 lucsi
 • Fara umbre
 • Complet etansa si impermeabila pentru o asepsie optima
 • Absenta radiatiei UV si fara contributie suplimentara de caldura
 • Fara ventilator si silentioasa
 • Sursa: 2 leduri x 6 W, Consum 12 W
 • Durata de viata de 50.000 ore
 • Alimentare 110-220 V, convertor stabilizat in mod autonom

Imaginea

 • Autofocusare camera
 • Lentile: zoom 60x
 • Adancime semnificativa a campului
 • Sistem: NTSC / PAL
 • Numar de pixeli: 1080p (1080 x 1920)/60p
 • Camp vizual orizontal: 48° la 2,8°
 • Necesitate redusa de iluminat: 0,7 lucsi
 • Balans alb: automat, interior, exterior
 • Iesiri video: YPbPr
 • Putere reziduala: 6 – 12 Vcc, 3,3 W

Intregul set

 • Dimensiuni cap: 272 x 116 x 146 mm (fara manere)
 • Greutatea capului: 1,75 kg
 • Lungimea bratului: 1.470 mm
 • Greutatea bratului: 6,90 kg
 • Diametrul axului: 35 mm
 • Culoare RAL 9016
 • Manere pliabile
 • Setul se livreaza cu brate
 • Garantie 1 an

Pentru informatii suplimentare

Adresa

Str. Simion Barnutiu 30,
Oradea, jud. Bihor

Telefon

0359.178-560
0758-240.754

E-mail

contact@nexia-medical.ro