Luxima LED V2

elegant, minimalist, discret si frumos

Luxima LED V2

Elegant, minimalist, discret si frumos conceput cu o integrare ireprosabila a tehnologiei cu leduri de inalta calitate. Delimitat de un cadru exterior extrem de usor, LUXIMA’LED va va surprinde cu frumusetea sa.

Acesta este conceput pentru a se potrivi in mod natural in toate salile de tratament. Ecranul sau de 32″ Full HD Edge LED asigura un simt vizual mai intens care va atrage pacientii intr-o lume a relaxarii.

  • Design inovator
  • Lumina exceptionala
  • Aseptic
  • Ecran full HD
  • Culoare: alb, RAL 90161

Design inovator

Designul LUXIMA’LED V2 ridica nivelul stilului nostru si evidentiaza functionalitatea si ergonomia acestui iluminat multimedia la standardele medicale. LUXIMA’LED V2 intruchipeaza imbinarea de succes a celor mai avansate forme si tehnologii. Realizarea acestuia a necesitat realizarea unor cercetari de succes in domeniul luminii LED. Am configurat aceasta tehnologie a viitorului pentru o aplicatie precisa, aceea a unei lumini medicale. Culoarea gri „Luvru” accentueaza contrastul cu lumina si isi imbunatateste silueta.

Extrem de subtire si conceput pentru a avea un design cat mai atragator, LUXIMA’LED V2 se potriveste in mod elegant in spatiul dvs. Materialele de calitate, manopera exceptionala asociata unei tehnologii inovatoare reprezinta amprenta EKLER. Acest model se potriveste cu un concept omogen, fiecare detaliu fiind optimizat pentru a-si indeplini rolul la perfectie. Aceasta cautare a perfectiunii se remarca atat prin exteriorul functional si dinamic, cat si prin interiorul compact.

 Un design elegant si subtire, compact si usor care promoveaza asepsia, iata motivele pentru care acesta va deveni noul dvs. sistem de iluminat medical preferat LUXIMA’LED V2.

Sistemul de iluminat multimedia de inalta performanta, LUXIMA’LED V2 are cea mai recenta tehnologie si puterea de a aduce un plus cabinetului dumneavoastra.

Lumina

Lumină naturala 6.500°K
CRI 90%
Corp de iluminat standard D65
Autonomie: 50.000 ore
Luminozitate: 19.000 lumeni
Iluminare de fond prin telecomandă
Dimensiuni: 123x77x8 cm
Greutate: 15 kg
Accesoriu: 4 cabluri, intra-axuri: 73×60 cm
Culoare: Gri inchis
Fabricat în conformitate cu standardele
DIN 67505 – EN 12464-1-Marcaj CE

Ecran

Ecran LED 32“ (80 cm)
Full HD (1920 x 1080)
CMR 100 Hz Smart TV
Contrast dinamic: Mega Contrast
Amplificator de culoare
Intrare componente (Y / Pb / Pr)
Intrare mixta (AV)
Ethernet (Retea zonala locala) disponibil
HDMI x 3
USB x 2
Componenta (YPbPr)
AV mixt
Port CI

Lumina exceptionala

Lumina naturala furnizata de LUXIMA’LED V2 ofera cele mai bune conditii de lucru pentru medic si personalul sau. Un indice mare de redare a culorilor (CRI> 90%) este o garantie a calitatii prin eliminarea umbrei si sporirea preciziei interventiei, fiind conceput pentru a furniza lumina maxima in zona de lucru. Pozitia panourilor luminoase reduce inclusiv impactul umbrei.

Viitorul este deja aici

In ceea ce priveste lumina, niciun proiect nu mai poate fi conceput fara tehnologia LED. Urmatoarea dezvoltare logica dupa ASTRA’LED este LUXIMA’LED V2.

Aceasta reprezinta cea mai buna optiune din iluminatul medical. Spectrul sau de lumina naturala a fost special ales pentru a indeplini cerintele standard.

Aseptic

In conformitate cu riscul potential de contaminare in timpul interventiilor, realizat in sala de tratament, am pus asepsia in centrul abordarii noastre in timpul fazei de conceptie. La fel ca in cazul calitatii luminii, intretinerea igienica a LUXIMA reprezinta un avantaj evident.

Acesta este prevazut cu un difuzor neted pentru o curatare usoara si o dezinfectie la suprafata la fel ca toate dispozitivele din sala de tratament. Complet inchis, acest previne depunerile de praf din sistemul de iluminat.

Ecran full HD 32

Cererea unei imagini de cea mai buna calitate.

Imaginati-va detaliile unei claritati uimitoare combinate cu luminozitate mare, contrast incredibil, o definire a miscarii de o claritate mare, culori si imagini realiste, precum si consum redus de energie electrica. Ecranul LED Full HD integrat in Luxima’LED ofera mai multe detalii decat un TV HD standard. Si detaliile din imagine inseamna o placere mai intensa la vizionare.

Asadar, veti oferi pacientilor un mediu relaxant si utilizabil. Functii multiple, video, TV si alte dispozitive media creeaza atmosfera care va distrage atentia pacientilor de la interventia pe care o gestionati si va contribui la reducerea anxietatii si altor fobii. Acestea vor pastra o amintire de neuitat care va reveni cu siguranta.

Pentru informatii suplimentare

Adresa

Str. Simion Barnutiu 30,
Oradea, jud. Bihor

Telefon

0359.178-560
0758-240.754

E-mail

contact@nexia-medical.ro