Astra led

sistem de iluminat medical cu LED

Astra LED

Sistem inovator de iluminat cu LED-uri.

Sistem de iluminat medical cu led

Crearea unui produs radical nou care ofera o perspectiva diferita asupra iluminatului este spiritul care ne-a animat sa proiectam ASTRA’LED. Solutia are la baza un stil complet nou care imbina estetica si functionalitatea.

Forma concava

Tehnologie

Atunci cand inovatia ne ilumineaza

Cu sistemul sau inovator de iluminat cu leduri, ASTRA’LED ofera o posibilitate noua in domeniul iluminatului dentar. Tehnologia cu leduri ofera o lumina puternica si un consum redus de energie.

Cu putina imaginatie, orice este posibil, iar ASTRA’LED asimileaza perfect acest concept prin oferirea de mai multa performanta cu mai putine materiale. Un sistem de iluminat de inalta performanta cu un consum redus de energie.

Caracteristici

 

Luminozitate 18.000 lumeni, 4.500 lucsi la 1 m

CRI 90%

Temperatura culoare 6.500°K

Durata de viata 50.000 ore

Luminozitate variabila reglabila cu telecomanda

Alimentare 230 Vca, 50 Hz

Consum maxim de putere 190 W

Randament mai mare de 90%

Dimensiune 1.200*600*30 mm

Greutate 5 kg

Respecta standardele DIN 67505 – EN 12464-1

Design

Functia este cea care stabileste forma

Cu ASTRA’LED, EKLER impinge si mai mult codurile stabilite de iluminatul dentar si creeaza un nou stil. Forma sa 3D da nastere unui tip nou de iluminat. ASTRA’LED face acest lucru fara orice constrangeri obisnuite.

Iubitorii de linii fine vor fi incantati: liniile sale pure, curbate incorporeaza aptitudini foarte avansate in design, demne de cei mai buni designeri.

Perfectiune

 O tehnologie avansata

Perfectiunea este o combinatie de numeroase detalii, imbinate la momentul oportun. Nimic nu este lasat la intamplare si nu va veti plictisi sa descoperiti toate aceste detalii bine gandite. Lumina sa generoasa, reglabila in intensitate, ofera un confort de lucru de neegalat. Conform standardelor medicale, aceasta ofera 6.500° K de lumina naturala (iluminat standard D65) cu o culoare care permite ca indicele sa depaseasca 90%. O lumina foarte omogena emisa de mii de leduri mici a caror durata de viata depaseste 50.000 ore. Conectata direct la 220 V, aceasta nu va impovareaza cu transformatoare si alte surse externe de energie.

Pentru informatii suplimentare

Adresa

Str. Simion Barnutiu 30,
Oradea, jud. Bihor

Telefon

0359.178-560
0758-240.754

E-mail

contact@nexia-medical.ro