Astralys

sistem de iluminat medical cu LED

Astralys

Inspirat si modern, acest nou corp de iluminat suspendat accentueaza frumusetea in toata simplitatea

Tehnologie

Atunci cand inovatia ne ilumineaza

Dezvoltat in jurul conceptului de lumina laterala, ASTRALYS reprezinta un progres real in ceea ce priveste miniaturizarea iluminarii ambientale. Aceasta tehnologie permite nu numai producerea unei lumini omogene, dar permite, in special, proiectarea de corpuri de iluminat mai fine si cu un design mai atragator. Ghidajul de lumina este compus din materiale de inalta calitate optica, cum ar fi placa acrilica transparenta, din rasina pura PMMA.

Partea frontala inferioara este imprimata cu o matrice de puncte sau o matrice de linii incrucisate. Sursa de lumina este fixata pe marginile sale. Aceasta distribuie uniform lumina care provine de la sursa de lumina pe toata partea superioara a panoului acrilic. Distribuirea uniforma a luminii este un element cheie pentru a furniza un iluminat din spate si pentru a reorienta linia. Calitatea materialului ales permite obtinerea unui coeficient de transmitere a luminii de peste 85%.

Alegerea originii componentelor led este realizata cu mare atentie. Fiind utilizate proprietatile luminilor cu led, se raspunde la cerintele cu privire la dotarea acestui sistem nou de iluminat cu cele mai bune caracteristici de iluminat. In conformitate cu standardele existente, acesta este adaptat in special salilor de tratament de pana la 12 m2.

Caracteristici

 

Luminozitate 9.000 lumeni, 2.300 lucsi la 1 m

CRI 90%

Temperatura culoare 6.500°K

Durata de viata 50.000 ore

Alimentare 230 Vca, 50 Hz

Consum maxim de energie 100 W

Randament de peste 90%

Dimensiune 1.200*784*15 mm

Greutate 12 kg

Respecta standardele DIN 67505 – EN 12464-1

Design

Functionalitatea este cea care determina designul
Acest corp de iluminat vine cu un design de ultima ora, caracterizat prin liniile pure ASTRALYS. Inspirat de protocolul nostru K-Design, ASTRALYS imbunatateste gama de iluminat EKLER cu un aspect nou caracterizat prin aripile translucide si satinate care difuzeaza lumina spre pamant, avand in acelasi timp un design discret. Foarte subtire, nu pierde performanta necesara pentru iluminatul dentar, remarcandu-se in mod deosebit prin omogenitatea luminii care evita orbirea pacientilor, in acelasi timp realizand o distributie perfecta a luminii.

Perfectiune

Tehnologie avansata
Linia fluida, designul aerisit si rafinat, corpul de iluminat ASTRALYS surprinde prin frumusete si simplitate, o adevarata iluminare dentara conceputa pentru a oferi cea mai buna performanta; lumina naturala (temperatura culorii 6500°K), un indice de redare a culorilor (92%) si o distributie foarte armonioasa a luminii.

 

Pentru informatii suplimentare

Adresa

Str. Simion Barnutiu 30,
Oradea, jud. Bihor

Telefon

0359.178-560
0758-240.754

E-mail

contact@nexia-medical.ro